Kuinka tyhjennät uima-altaan?

Joskus allas on tyhjennettävä. Joskus kokoelma on tyhjennettävä, koska se on likaantunut. Se voi olla melko rentouttavaa.
On joitain asioita, jotka sinun on muistettava ennen uima-altaan tyhjentämistä. Meidän on suunniteltava, mihin vesi menee. On tärkeää tietää tarkasti, mihin vesi sijoitetaan.

Mitä voit tehdä allasvedelläsi?

Sisäänrakennetut uima-altaat eivät ole sama asia kuin irrotettavat. Sisäänrakennettu allas ei ole sama asia kuin irrotettava allas.
Voimme kastella kasveja irrotettavalla uima-altaalla riippumatta siitä, onko se puhallettava. Odota, että kloori putoaa 0,3 mg:aan/litra vettä (näet tämän myymästä mittarista), ja sitten aktiivinen happi katoaa.

On mahdollista tarkistaa, onko vedessä hyttysiä, jotta voidaan määrittää, onko se valmis kasteluun. Tämä voi kuitenkin olla ärsyttävää ja joskus jopa ärsyttävää. Olisi parasta, jos et antaisi näiden hyönteisten lisääntyä, koska ne voivat vaarantaa terveytesi. Jos vedessä on toukkia, tämä on merkki siitä, että se on valmis kasteluun.
On suositeltavaa keittää vesi ensin, antaa sen jäähtyä ja testata sitten vain yhdellä tai kahdella kasvilla. Voit säilyttää vettä pulloissa ja jerrytölkkeissä, jos ne ovat kunnossa. Jos ei, kannattaa olla hieman kärsivällisempi.

Miten tyhjennät altaan veden?

Voit tyhjentää altaan seuraavasti:

Käytä letkua

Tarvitset letkun, jos allas ei ole tyhjennettävä. Noudata näitä ohjeita:

  1. Ensin sinun tulee täyttää sukka vedellä.
  2. Yhdistä se peukalollasi lopussa.
  3. Viimeinen vaihe on kaataa vesi jerrycan tai pulloon.

Pumppu

Uppopumppua käytetään altaan veden tyhjentämiseen. Siinä on oltava virtalähde, jotta se voi toimia. Minun tapauksessani generaattori on kytketty pumppuun, koska puutarhassani ei ole sähköä. Seuraavaksi sinun on noudatettava näitä vaiheita:

  1. Letku on kytketty pumppuun.
  2. Pumppu asennettiin sitten altaaseen.
  3. Seuraavaksi käynnistämme generaattorin.
  4. Lopuksi täytämme säiliöt vedellä letkusta.

Kuinka kauan altaan tyhjentämiseen kuluu?

Se riippuu siitä, kuinka suuri allas on, kuinka monta litraa vettä siihen mahtuu ja tehdäänkö vedenotto letkulla vai kauhoilla. Esimerkiksi puutarhauima-altaan tilavuus on 3000 litraa, halkaisija 3 metriä ja korkeus 1,60 metriä.
Se tyhjennettiin noin 1 kW:n uppopumpulla. (Se on hyvin samanlainen kuin se, jota he myyvät). Y Kaiken tyhjentäminen kesti 3 tuntia. Siivottavaa löytyy aina mopilla tai ämpärillä. Vesipumppu voi tyhjentää vain osan altaasta, koska sen on toimittava vain muutaman tuuman maanpinnan yläpuolella toimiakseen oikein.
Säiliön tyhjentäminen manuaalisesti vaatii enemmän vaivaa. On tärkeää nähdä asian positiivinen puoli: se voi olla hyvä tekosyy harjoitella, vahvistaa käsiä ja lihaksia sekä ylläpitää aktiivista verenkiertoa, mikä on aina hyvä asia.

Mitä tapahtuu, jos allas tyhjenee?

On parasta pitää uima-allas tyhjänä lyhyen aikaa, ellei sitä voida poistaa ja olet valmis odottamaan sään palautumista.
Se on lopulta otettava. Riippumatta siitä, kuinka luja muovi on, se vaurioituu lopulta auringon UV-säteiden vaikutuksesta. Sinun on ostettava uudet kannet, jos haluat käyttää niitä uudelleen. Jos aiot tyhjentää sen, varmista, että se säilytetään suojatussa paikassa auringolta.
Myös uima-altaan rakentaminen Vedelle altistunut betoni halkeilee, jos sitä ei ole vesitiivis. Suosittelemme jättämään sen enintään kuukaudeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.