Kuinka voin estää allasveden vaahtoamisen?

Vesi pysyy kirkkaana, jos sitä käsitellään ohjeiden mukaisesti, pestään usein ja käytetään vain laadukkaita kemikaaleja.

Jokaisen uimalaisen tulee pestä kätensä puhtaalla vedellä ennen uima-altaaseen menoa. Meikki, shampoot ja hiussuihkeet tulee poistaa huolellisesti. Ennen kuin menet keräilyyn, pese uimapukusi. Uudet uima-asut voivat sisältää kemikaaleja, jotka voivat saada altaan veden vaahtoamaan. Vältä pesemästä ihoa pesuaineilla ennen uima-altaalle menoa. Pesuainejäämät voivat tarttua ihoon riippumatta siitä, kuinka kovaa lennät. Älä pese ihoasi pesuaineilla ennen kylpyä.

Mitä teet, jos vesi vaahtoaa?

  • Pese suodatin(t). Suodatinhiukkaset keräävät veteen epäpuhtauksia. Vesi vaahtoaa, jos se on valmis.
  • Testaa altaan veden laatua vesitestausmenetelmällä. Jos tulokset eivät ole hyväksyttäviä, voit muuttaa niitä.

Kloori

Allasvesi saattaa tarvita shokkikloorausta. Normaali klooriannos tulee kolminkertaistaa. Laadukkaan kloorin tavanomainen annos on 5-8 g 1000 litrassa vettä. (Tarkista annos kloramiinipurkista). Shokkiklooraus on hyvä vaihtoehto, jos allasvesi vaahtoaa epäpuhtauksista.

Ulkokylpytynnyrin vaahdonestoaine

Spain Foam Down Defoamer voidaan suihkuttaa vaahtoavaan veteen. Suihkuta ainetta suoraan vaahdolle. Vaahto katoaa lähes välittömästi. Merkitys on ehkä lisättävä usein, jos allasta käytetään usein. Se on helppo tapa korjata ongelma. Altaan käyttöikä lyhenee, jos ongelman poistamiseksi käytetään kemikaaleja. Vaahtoamisen perimmäinen syy on kuitenkin vielä selvitettävä. Ongelma ratkeaa lähes aina pesemällä suodatin. Se tarkoittaa, että se puhdistaa kaikki epäpuhtaudet allasvedestä. Syvädesinfiointia suositellaan, jos suodattimen pesu vedellä ei riitä.

Vesi on vaihdettava, jos saippuaa on kertynyt, eikä sitä poisteta suodattimien pesun jälkeen. Oletetaan, että vedestä ei ole enää apua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.