Voit estää uima-altaan veden muuttumisen vihreäksi käyttämällä vihreää vettä.

Vesi voi muuttua sameaksi ja vihreäksi levistä.

Vesi voi muuttua vihreäksi, jos siinä on ollut jonkin aikaa liikaa desinfiointiainetta, jos sen pH-arvo ei ole tasapainossa tai jos sen suodatinkapasiteetti on riittämätön.

Aloita mittaamalla altaan pH testiliuskoilla. Altaan pH:n tulee olla välillä 7,4-7,0. Ihanteellinen pH-arvo on 7,2. pH-arvoa tulee säätää pH Plus:lla, jos se on alle 7,2. Jos se on korkeampi, on käytettävä pH-Miinusta.

Sinun tulee sitten antaa allasvedelle sokkihoito. Jos uima-altaassasi on klooria, voit käyttää OxyChock-tuotetta tai Starteria altaasi sokkimiseen.

KlarPool, joka on bonus, lisätään uima-altaaseen. Se estää uusien kerrostumien muodostumisen altaan pohjalle ja sisäseinille.

Anna altaan suodatusjärjestelmän käydä muutaman minuutin ajan, kunnes kaikki levät on poistettu vedestä. Siellä äänen suodatusjärjestelmästä voi olla suurta hyötyä.

Suodatinlasia tai hiekkaa voidaan käyttää suodatusjärjestelmien vastahuuhtelussa. Suodatusjärjestelmissä käytettävät suodatinpallot on ehkä puhdistettava levähyökkäyksen jälkeen. Se on helppoa ja tehokasta tehdä esim. ja Voit myös käyttää kylmää vettä, lyhyttä ohjelmaa ja ilman pesuainetta.

Hauskoja kylpyhetkiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.