Crazy Ocean Swimmer: Teräsi on ainoa puolustuksesi

Uinti meressä on rohkea asia, ehkä hullu asia. Siellä ei ole suojaa. Terävän veitsen varma saa minut tuntemaan oloni paremmaksi, kun minua ympäröi kaikki tuo sininen. Joskus ja tärkeiden asioiden vuoksi sinun on vain tehtävä mitä sinun on tehtävä.

Eri tapojen löytäminen todella hermostui. En vain halua mennä kuntosalille tai juosta tai patikoida. Tarvitsen vakavaa motivaatiota. Katsellessani merta, tajusin kuinka kaipasin häntä, päätin käydä nopeasti ja uida kunnolla siellä ollessani.

Ennen kuin tiesin sen, menin kolmesti viikossa yli kuukauden ajan. Vahva uinti ilman lepoa. Ja näen, voin kirjaimellisesti nähdä kehossani uusia viivoja, uusia varjoja, joita en ole nähnyt niin kauan. Sitten päätin. Tämä on uusi tapa käyttää. Kaksi tai kolme kertaa viikossa uin 20-30 minuuttia (tietysti asetin ajan). Ja näemme.

Heti ensimmäisen kuukauden jälkeen katselin Jawsia televisiossa yhden yön. Ja sitten heti saman yön jälkeen katselin “Shark Attack” -tapahtumaa Animal Planetilla. Ohhoh. Siinä kaikki. Pelottaa minua taas. Mutta minun täytyy uida. En voi lopettaa nyt. Joten mitä teen? Uh-huh. Ota hyvin terävä sukellusteräni ja sido se oikeaan vasikkaani.

Nyt seison rannalla jälleen lämmittäen uimaan.

Sukellusteräni on jaloissani, enkä tunne oloani paljon paremmaksi. Älä viitsi. Tiedän, että minulla on pieni mahdollisuus haita vastaan. Ampua. Barest-mahdollisuudet ovat enemmän sellaisia. , Minä pelkään. Uin yli 10 minuuttia suoraan merelle ja palasin sitten takaisin. Vain minä. Mutta minun täytyy tehdä se. En voi vain pysähtyä. Pelko tässä tapauksessa vain järkyttää minua! Joten sitoin hiukseni takaisin, otin muutaman askeleen mereen ja sukelin alle. Siellä on hikeä olla tässä sinisessä vedessä.

Tämä kaunis U-muotoinen lahti hyvin pienen trooppisen saaren pienimmässä eteläisessä kylässä khatulistiwawhewin yläpuolella! No, se on minun suuri uima-altaani. Tässä harvinaisessa tilanteessa vesi on kirkasta ja sinistä. Näkyvyys noin 30 jalkaa. On erittäin kirkas päivä tänään. Ei ole satanut lainkaan. Paljon kuivempaa tänään, nykyään (maapallon lämpeneminen?). Sedimentaatioita ei tapahtunut äskettäin, ja kaikenlainen lika ja roskat, jotka laskettiin vuorilta, olivat palaneet ja saostuneet mereen. Koralliriutat ja rannikkovesien elämä nauttivat useita päiviä “puhdasta ilmaa”. Minulle on tuskallista tietää, että tarvitsee vain yksi hyvä sade, jotta tämä eloisa sininen vesi muuttuu tylsäksi ja näyttää taas lialta. Ja niin paljon kuin en halua sitä, maa tarvitsee enemmän sateita.

Sain juuri puolivälitunnuksen.

Pitää nopeuden tasaisena. Käännä veden alla ja potkaise seinää, joka on meri, ja palaa rannalle. Varmista, että pidän hieman työntöä askeleissani. Ajattelin, että jos hai todella hyökkää minua vastaan, en halua vain tulla alas. Voi ei. En anna haiden viedä minua elämästäni, perheeni luota. Jos puton, kulta, tulet kanssani. Valitettavasti erittäin terävän sukellusveitseni ehdoton vaatimus.

Lopetin uimisen hetkeksi, väärennin hyökkäyksen minua vastaan, löin sen päähäni, jonka minun piti muistaa nappaamaan veitsen mitä tahansa. Lyö häntä. Pään pusku, jos minun on pakko. Sormeni katsovat hänen silmiään. Pistä käteni kidusten läpi. Kyllä. Se ei ole helppoa. Olin aivan liian tietoinen siitä, että yksi uimari meressä oli selvinnyt hain kohtaamisesta. Jos se tulee siihen, niin teen myös minä.

Nyt olen puolivälissä kotia tien keskeltä.

Talon viimeiset minuutit venyvät. Se toimi jälleen. Minäpä kerron sinulle, että olen hypännyt veneestä kirkkaimmalle sinisen veden tielle, tielle, ulos merelle. Satojen jalkojen päässä kirkkaana, aurinkoisena päivänä veden ylä- tai alapuolella. Ei ole mitään sellaista ja muutama asia lähestyy. Riippumatta siitä kuinka peloissani pelkään ja pelkään melko usein, pelolla ei ole mahdollisuutta. En salli sitä. Luonnossa on liikaa kauneutta. Liian paljon kokemusta siihen. Todella, todella hämmästyttävää ja hämmästyttävää. Olen niin kiitollinen, että tiesin sen.