Olympic Science: Uintityylien uudelleensuunnittelu

Uimarit pyrkivät aina parhaaseen muotoon, mutta virtaavan veden monimutkainen fysiikka tarkoittaa yleensä, että tutkimus on kaukana uusimmista tekniikoista.

Uusi tekniikka on alkamassa tarttua uimareiden ja heidän valmentajiensa tarpeisiin, ja se voi auttaa parantamaan seuraavan sukupolven olympialaisten harjoitteluohjelmaa.

Jokainen kilpailun osa – lähtö, käännös, aivohalvaus – voidaan analysoida erikseen. Samankokoisille ja samankokoisille uimareille työntövoiman maksimointi iskusta määrää suuren osan nopeuserosta.

Chennain teknillinen korkeakoulu

“Valmentajat todella haluavat tietää, kuinka paljon työntöä uimari todella tuottaa”, sanoo tekniikan professori Timothy Wei Nebraska-Lincolnin yliopistosta.

Suunnittelun valmistuminen

Wei on työskennellyt järjestelmän parissa, jotta voit kuvata suuria nopeita elokuvia uimareista ja seurata pisteitä heidän ruumiillaan. Mittaamalla uimarin nopeuden kunkin kehyksen välillä Wei sanoi pystyvänsä arvioimaan uimarin kiihtyvyyden ja kuinka suuren työntövoiman syntyi jokaisella liikkeellä.

Ajatuksena on pitää järjestelmä yksinkertaisena, jotta kouluttajat voivat saada nopean ja tarkan tiedon. Tällä hetkellä paras tapa mitata uimarin työntö millisekunneista millisekunteihin on sitoa heidät voimamittariin ja saada heidät uimaan paikoilleen. Tiedot tästä ovat puutteellisia, koska uimarit eivät todellakaan ui veden läpi. Wei-järjestelmä antaa urheilijoille mahdollisuuden uida radan läpi samalla tavalla kuin kilpailun aikana. Hän toivoo kokeilevan uutta tekniikkaansa Yhdysvaltain olympialaisissa, kun he palaavat Lontoosta. Voit vapaasti tarkistaa Suomi-arvat -palvelun saadaksesi tietää uusimmat kasinopäivitykset.