Shanteau menee Pekingiin 2008

Yhdysvaltain maajoukkueen uimari Erick Shanteau, jolla on äskettäin diagnosoitu kivessyöpä; ilmoitti toimintansa lykkäämisestä olympialaisten päättymiseen elokuun lopussa.

Shanteaulla diagnosoitiin tauti kesäkuussa ja siitä lähtien hän on ollut tarkassa seurannassa, mutta ei ole merkkejä syövän leviämisestä muihin kehon osiin. Viime viikolla urheilijalle annettiin uusi verinäyte, jolle hän on saanut vihreän valon osallistua Pekingiin.

Yhdysvaltain joukkueen on määrä lähteä perjantaina 25.

päivänä Singaporeen, missä he käyvät viimeisen harjoituskierroksen ennen virallisen kilpailun alkua 9. elokuuta. Shanteaun toinen vaihe oli saada leikkaus välittömästi Emory University Hospital -sairaalaan heti palattuaan olympialaisista. “Voin ottaa muutaman päivän uinnin jälkeen rentoutua, nauttia pelistä ja kaupungista, päästä ulos ja nähdä muutamia asioita”, hän sanoi. “Sitten minun täytyy palata takaisin ja hoitaa tämä.”

Shanteaun kova työ ansaitsi hänelle paikan olympiajoukkueessa, kun hän väitti ylittävänsä Brenda Hansenin ja vain viikon kuluttua siitä, kun hänelle annettiin järkyttävä diagnoosi. Siinä vaiheessa hänen on tehtävä päätös joko leikkauksesta välittömästi ja luopua toiveistaan ​​osallistua olympialaisiin tai odottaa ja seurata kuntoaan ollessaan peleissä.

Matka Pekingiin

Shanteaun tilanne on erittäin vaikea, koska myös hänen isällensä diagnosoitiin keuhkosyöpä alle vuosi sitten. Uimari on itse ilmoittanut ymmärtävänsä nyt isäänsä paljon paremmin ja toivoo auttavansa häntä selviytymään nykytilanteesta … “Et halua kenellekään perheessäsi olevan syöpää. Kun sain sen, se oli kuin loukkaantuminen loukkaantumiseen.” Mutta sikäli kuin se menee. Tiedän, että se auttaa minua suhteessa siihen, mitä hän kokee hieman enemmän. Ymmärrän syövän saamisen prosessin ja mentaliteetin “, uimari kertoi.

Uimarin henkilökohtainen valmentaja, joka on ollut viime vuosina hyvin lähellä Shanteaua, on kuvannut urheilijaa erittäin vahvana ihmisenä – taistelijana – ja hän on nyt keskittynyt asioihin, joilla on merkitystä, koska itse kilpailu on hyvässä kunnossa ja kykenevä. saavuttaa mitalit Yhdysvalloille.

Kun Shanteau huomaa sairastavansa syöpää, hän päättää muuttaa mentaliteettiaan kohti parempaa elämää – tyydyttävämpää elämää hänelle ja voidakseen tehdä parhaansa voittaakseen Pekingissä, jonka hän mainitsi olevan hänen nykyinen päämäärä, ja hän varmistaa, että se toteutuu. Toisaalta; hän oli täysin tietoinen siitä, että tarvitsi jatkuvaa seurantaa ja että hänelle tehdään leikkaus heti palattuaan osallistumisestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.