Sukella veteen ja koe uinti ja kunnossa pysyminen

Uinnin edut ovat monia, merkittäviä ja kiistattomia. Monet lastenlääkärit suosittelevat uintia parhaaksi kehitystoiminnaksi lapsille. Uinti voi olla hyödyllistä kaiken ikäisille ja kyvyille.

Hyvin nuoresta hyvin vanhaan, hyvin hitaasta erittäin nopeaan. Uinti on suhteellisen loukkaantumatonta muihin nuorisolajeihin verrattuna. Saatavilla on tilastollisia analyyseja, jotka ovat opettaneet meille, että noin 1,2 miljoonaa ihmistä kuolee maailmanlaajuisesti hukkumalla vuosittain. Se on enemmän kuin kaksi ihmistä minuutissa.

Tästä määrästä yli 50 prosenttia on lapsia. 2–4-vuotiailla lapsilla on suurempi hukkumisriski. Tällaista hälyttävää numeroa ei voida ymmärtää. Uinti ei ole vitsi, ja prosessin aikana on aina olemassa riski menettää jonkun henki.

Ei ole helppoa oppia uimaan eikä se ole yksinkertainen tehtävä.

Siihen liittyy riskejä, ennen kuin pystyt uimaan tarpeeksi vapaasti. Tämän lisäksi on jopa ihmisiä, jotka pelkäävät vettä ja estävät näin uintitunteja. Siksi on tärkeää, että sinulla on ammattitaitoinen ja kokenut kouluttaja, joka auttaa sinua matkalle aloittelijasta ammattitaitoiseen uimiseen. Swimming America Fresno tarjoaa tämän palvelun yleisölle, jotta he voivat nauttia uimisesta.

Tässä on muutama vinkki, joka tulisi pitää mielessä ennen valmentajan valintaa ja uinnin aloittamista –

Kokemus – On olemassa riski menettää henki veden alla.

Vedestä ei pidä pitää hauskaa, koska se voi olla tappavaa. Jotta sinulla olisi suurempi mahdollisuus selviytyä, on tärkeää, että saat koulutettua koulutusta. Se on mahdollista vain, jos sinulla on kokenut kouluttaja. Heillä on parempi tieto ja ne voivat auttaa sinua voittamaan pelkosi vedestä.

Palvelut – Varmista, että valitset palvelun, jota helpotetaan. Hyvä uima-allas, eri syvyydellä, on aina suositeltavaa. Muista tutustua lasten erityispalveluihin ja lasten uima-altaaseen. He ovat nuoria ja tarvitsevat enemmän huomiota. Puhtaan uima-altaan ja runsaan kylpyhuoneen käyttö on itse asiassa ihanteellinen tilakysymysten käsittelemiseksi.
Vuorovaikutus – On tärkeää, että olet vuorovaikutuksessa valmentajan kanssa ja välität huolesi. Tämä takaa paremman ymmärryksen ja luottamuksen tunteen näiden kahden välillä. Älä unohda, että tämä auttaa sinua olemaan parempi tulevaisuudessa, koska valmentaja on tietoinen kyvyistäsi ja puutteistasi.

Uinti on hyvä mielelle ja hengelle. Se on hieno tapa olla yksin maailmassa, joka vaatii yhä enemmän saatavuutta kaikille ja kaikille 24/7. Lapset odottavat päiviä uima-altaalla, roiskuvat ja kilpaavat ystäviä. Kasvun myötä mielemme on täynnä kuvia uintikierroksista kierrosten jälkeen, jotta voimme laihtua, parantaa kuntoa. Swimming America Fresnon avulla tämä kuva voidaan muuttaa todellisuudeksi, ja voit nauttia uinnin ilosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.