Uinnin edut

Uinti on osa jokapäiväistä elämää monille ihmisille. Tämä opas on omistettu uinnille kaikissa muodoissaan, niin kilpailuissa kuin vapaa-ajankin.

Varhaisten uimareiden on tiedettävä, että leposyke laskee vedessä 10 lyöntiä minuutissa ja maksimisyke laskee 10-30 lyöntiä. Sydän vuodattaa yhtä paljon verta kuin muissa harjoituksissa, koska se pumpaa enemmän äänenvoimakkuutta jokaisen aivohalvauksen yhteydessä, mutta hitaammin. Uintikokemusten hieno asia on uimareiden välinen ystävyys. Jokainen uimari kilpailee ensimmäisestä sijasta, mutta painotetaan enemmän itsesi lyömistä. Uinti on epäilemättä arvokkain liikunta, koska mikään muu urheilu tai aktiviteetti ei anna sinun käyttää niin paljon lihaksia kuin uimiseen.

Valitsemalla katetun uima-altaan et vain lisää uima-allasta elämääsi, vaan lisäät myös paikan, jossa voit rentoutua ja piiloutua maailmasta. Monet aikuiset ajattelevat olevansa liian vanhoja uimaan kilpailukykyisesti. Kuntoilun kannalta uimalla on sekä fyysisiä että henkisiä etuja. Ja vaikka jotkut ihmiset, joilla on fyysisiä rajoituksia, eivät pysty harjoittelemaan maaharjoituksia, vesiharjoitukset tarjoavat täydellisen kunto. Monet ihmiset ymmärtävät uinnin olevan suuri ilo ja nauttivat siitä aina, kun he menevät rannalle tai uima-altaalle. Erityisesti ylävartalon voimaa, koska liikutat jatkuvasti käsiäsi ja jalkojasi päästäksesi altaan toisesta päästä toiseen. Tämä on hienoa kesällä, koska kun se tulee todella kuumaksi, hyppää vain uima-altaaseen treenaamaan ja jäähtymään.

Uinti on erittäin rehellinen urheilulaji.

Tämä urheilulaji käyttää melkein kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä ja asettaa voimakkaan kysynnän sydämellesi ja keuhkoihisi, se on parempi kuin harjoituslaitteet, joissa käytetään yleensä vain yhtä lihasryhmää. Allasvedestä tulee tasapainoisempaa alennettujen kemikaalien käytön ansiosta. Vaatii harvoin harjausta. Vähemmän imemistä johtuen jatkuvasta koagulanttivaikutuksesta. Vähemmän takaisinpesua. Uima-allas on vapaa bakteereista, viruksista ja levistä. Kloorin käyttö vähenee, samoin kuin sen haitalliset sivutuotteet (kloori, klooratut hiilivedyt). Ympäristölle haitallisten poolikemikaalien käyttöä vähennetään (kloori, hapot, emäkset) tai liikakäyttöä (levisidejä, flokkulentteja / koagulantteja).

Mitkä ovat uinnin edut?

  • Uinti ei rasita sidekudosta, jota kävely, aerobic ja jotkut rasittavat harjoitusohjelmat tekevät.
  • Tämä on erittäin hyvä keuhkoillesi.
  • Uinti on terveellistä toimintaa, jolla on fyysisiä ja henkisiä etuja.
  • Yksi suolaisen veden uima-altaiden ensimmäisistä eduista on kokemaasi mukavuutta. Suola on lempeämpi ihollesi kuin kloori.
  • Syöpää ja astmaa aiheuttavaa kloorin käyttöä voidaan vähentää 75%. Levi- ja flokkulantit voidaan poistaa kokonaan. Vähemmän kemikaaleja tarkoittaa terveellisempää uima-allasta.
  • Parempi lihaskestävyys ja tasapaino.
  • Uinti on hyvä verenpaineen alentamiseen, masennuksen ja stressin vähentämiseen ja ylimääräisen painon menettämiseen.
  • Rintojen aivohalvaus auttaa sävyttämään vatsasi ja olkavarsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.